Referenties

Mevr. Eckhard St.-Jacobiparochie 16/12/2014

"Rene van Schaik heeft bij ons een muur geplaatst. Hij heeft dit zeer goed en vakkundig gemaakt. Op afgesproken tijd aanwezig en denkt met je mee. Voor een andere klus zouden wij hem zeker weer benaderen. Hij werkt rustig en netjes."

Dhr. Hueting Harmelen 16/12/2014

"René van Schaik heeft bij ons de zolder verbouwd: - schuifdeuren van MDF gemaakt, rondom netjes afgetimmerd - traphekje geplaatst - deel leidingen afgetimmerd Alles is keurig uitgevoerd, de deurtjes lopen als een trein en het resultaat is heel strak. René denkt mee en overlegt tijdens het werk. Planning in goed overleg gegaan. We zouden deze vakman zeker aanbevelen."

19/03/2016

"René heeft bij ons verschillende timmerwerken uitgevoerd, zoals plaatsen van nieuwe scheidingswanden op de bovenverdieping, plaatsen van rachelwerk voor nieuwe plafonds in de gehele woning en reparatie van houten kozijnen. Hij is een vriendelijke en betrouwbare vakman, die goed meedenkt en altijd een oplossing heeft. Aanrader!"

Fam. Verlaan Harmelen 16/12/2014

"Goede ervaringen met René van Schaik. Korte lijnen door eenmanszaak. Hij begreep onze wensen goed, was flexibel en dacht mee, ook tijdens de bouw."

Vleuten 16/12/2014

"Hij heeft een mooie vliering voor een goede prijs geleverd. Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Hij is een goede vakman om over de vloer te hebben."

Gerwin Buis Utrecht 23/11/2014

Van Schaik heeft uitstekend werk geleverd. Hij heeft op ons eiland diverse opbouwen geplaatst.Eigenlijk waren het complete verdiepingen die hij na oplevering op de huizen heeft geplaatst. Alles keurig confirm afspraak….en de boel werd ook netjes opgeruimd na afloop.

Dhr. Bruijns Maarssen 16/12/2014

"Een hele fijne samenwerking met deze klus gehad. Staat open voor de klant en levert prima werk af met goede kwalitatieve materialen. Ik kan hem echt aanraden in dit soort klussen."

Dhr. Stutterheim Maarssen 15/01/2015

"Van Schaik Bouwbedrijf heeft de opdracht keurig uitgevoerd. Alles volgens verwachting en zoals afgesproken. Er wordt netjes gewerkt en op verzoek goed gecommuniceerd. Je hebt duidelijk te maken met een vakman. Het kent zijn materialen, technieken en aanpak. Fijn om duidelijk uitleg te krijgen. Het werk wordt netjes achtergelaten. Wij zien al uit naar een volgende klus uitgevoerd door Van Schaik"